TV-izle.Com Açıldı

Uzun yıllar internet üzerinden TV izlemek isteyenlerin uğrak adresi olarak gerek Türkiye gerekse yabancı kanalların canlı yayınlarını seyretmek isteyenlere açan ve bu hizmeti kesintisiz olarak sürdüren tv-izle.com verdiği 5 senelik aranın ardından tekrardan web sayfasını aktif ederek bu alanda hizmet vermeye başladığını duyurdu.
Yeni yüzüyle gayet kullanışlı ve şık gözüken sitede canlı tv izleme keyfinin yanında izlediğin kanalların o günkü yayın akışlarını, izlediğiniz kanaldan haric diğer kanallarda o an yayınlanan hangi programlar varsa görebilirsiniz.
Örneğin haber mi izlemek istiyorsunuz? Hemen sitede bulunan trt haber izleyebileceğiniz sayfaya tıklayarak o an haberleri anlık olarak seyredebiliyorsunuz.
Yok ben haber içeriğinden nefret ederim ben eğlenceli bir insanım ve müzik dinlemek bana iyi geliyor diyorsanız kral tv sayfasına mutlaka göz atmalısınız!
Sadece bu kadr mı? Tabi ki hayır! Tv-izle.com TV sektöründe gelişen haberleri yani başlayacak veya biteceği duyrulan dizileri ilk paylaşan sitelerden bir tanesi. Bunun yanında Oyuncu biyografileri ve sektörün önemli gelişmelerine de yer veriliyor.

Yorumlar

Popüler Yayınlar